Hooikoorts

In Nederland is het aantal allergiepatiƫnten in de afgelopen twintig jaar verdubbeld. De klachten van een allergie kunnen een grote invloed hebben op de kwaliteit van uw leven. Een allergie of een overgevoeligheid is een ongecontroleerde reactie van het lichaam op bepaalde stoffen, ook wel allergenen genoemd. Tijdens een allergische reactie komt er histamine vrij, deze is verantwoordelijk voor de ziekteverschijnselen.

Een bekende en veel voorkomende allergie is hooikoorts. De neusklachten die optreden lijken op die van een verkoudheid. Door de zwelling van het slijmvlies kan de afvoer van de bijholtes naar de neus verstopt raken. Hierdoor kan een zwaar gevoel of hoofdpijn laag op het voorhoofd en rond de ogen ontstaan.

Met de Bicom kan getest en behandeld worden met gebruik van ampullen. In deze ampullen zitten de trillingen van grassen, bomen, planten of voedingsmiddelen.
Elke stof heeft zijn eigen trilling en zo kan onderzocht worden waar u precies allergisch voor bent.

 

Tijdens de behandeling worden storende trillingen omgezet tot harmonische trillingen Doel van de behandeling is derhalve de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en genezend vermogen van uw lichaam te activeren.

Bioresonantie werkt dus direct op de oorzaak van uw klachten en is geen symptoombestrijding. Bel of mail gerust voor verdere informatie of voor een afspraak.

 
Hanny Gerritsen, natuurgeneeskunde, barendrecht, rotterdam, ridderkerk, rijnmond, voeding, kruiden, bicom, huiduitslag, huidklachten, reuma.