Ervaringen van cliënten

Jeukende irriterende ogen, jeuk in mijn neus, continu niezen, doodmoe werd ik er van. Het voorjaar, als alle bomen en planten in bloei staan, het zou voor iedereen een mooie tijd van het jaar moeten zijn.

Niet voor mij. Ook huishoudelijke dingen zoals stofzuigen, met de stofdoek rondzwaaien, de bedden verschonen, kon ik niet doen zonder te niezen. Ik heb allerlei dingen geprobeerd om de klachten te verminderen, te verhelpen.

Ik heb antihistaminepillen geslikt, neusdruppels gebruikt, amalgaamvullingen laten verwijderen, en na veel gelezen te hebben over natuurlijke en biologische voeding hebben wij in ons gezin ook het eetpatroon aangepast. Daardoor werden de klachten wel iets minder, maar ze waren nog steeds erg hinderlijk.

Toen ik tijdens een familiekampeerweekend in de bossen weer een flinke hooikoortsaanval kreeg, vertelde een tante mij over de bioresonantietherapie. Zij had er veel baat bij gehad en zij raadde mij aan om dit ook eens te proberen. Op internet vonden wij de website van Hanny. Dit sprak mij wel aan.

Alhoewel ik erg sceptisch ben en de bioresonantietherapie nog steeds een beetje abracadabra vind, ben ik heel erg blij dat ik naar Hanny ben toegegaan. Na 7 sessies ben ik nu 'genezen' verklaard en kan ik weer genieten van een heerlijke boswandeling, het werken in mijn moestuin, het snoeien van de heg en hoef ik niet meer naar binnen te vluchten als mijn man het gras in de tuin maait. En stofzuigen? Tja, dat is voor velen een vervelende klus, maar voor mij niet meer! Hanny, bedankt!

Miranda

 

Mijn omgeving verklaarde me voor gek! Hoe kun je naar een alternatieve behandelaar gaan?Maar na jarenlang onder behandeling geweest te zijn bij reguliere artsen, had ik geen andere keus!

Wat waren mijn klachten? Veel darmproblematiek, chronische obstipatie, pijn en krampen. Daarnaast een verleden bij een longspecialist die me allerlei puffers heeft voorgeschreven, voor mijn allergieën voor “de hele wereld”, zoals hij het uitlegde.

Vooral sigarettenrook was vreselijk voor mijn longen. Een omgeving waarin gerookt werd, kon ik onmogelijk betreden, zonder eerst aan de inhalator, gezogen te hebben. Dit bemoeilijkte mijn werk in een zorgomgeving; de rokerige kamers van de bewoners kon ik niet meer betreden, zonder benauwd te worden!

Via, via, gehoord van de bioresonantie en mijn toevlucht gezocht tot Hanny. Bij het eerste bezoek, heeft ze een uitgebreide anamnese afgenomen. Door allerlei testen kwam ze achter mijn kwalen. Hanny vertelde dat ze veel hoop had op een genezing.

Maar in mijn achterhoofd bleef ik ietwat sceptisch. Alternatieve gezondheidszorg stond haaks op de reguliere zorg, waar ik 35 jaar in gewerkt heb. Maar mijn vertrouwen in Hanny, groeide met de week. Steeds onderzocht ze me, en paste ze een bioresonantiebehandeling toe.

Na drie maanden gaf Hanny aan dat de behandeling klaar was. En ook ik voelde me met de week beter…ben naar de longspecialist gegaan, en ook hij stond versteld! Mijn puffers heb ik niet meer nodig…ik kan weer de rokerige ruimtes in….Een totale verandering voor mijn leven. Daarnaast houden mijn darmen zich veel rustiger. Kortom, ik voel me zo veel beter, zit zo veel beter in mijn vel!

Alles op het conto van Hanny. Ik wil haar hier dan ook heel hartelijk voor danken en hoop met dit schrijven meer mensen over de streep te trekken om toch maar hun toevlucht te zoeken tot de alternatieven… lieve Hanny, bedankt voor alles…je hebt een andere Annelies van me gemaakt!!

Annelies Kuijpers uit Rotterdam.

 

Niet meer verkouden!

In eerste instantie dacht ik dat ik een zonneallergie had of hooikoorts, maar eigenlijk had ik geen verklaring voor de uitslag die ik op mijn borst en mijn gezicht had. Na een bezoek aan de dokter werd ik niet veel wijzer. Hij gaf aan dat het een irritatie van de haarvaatjes was en dat hij er niets aan kon doen.

Ik ben toen op het internet gaan zoeken voor alternatieve geneeswijzen en zo kwam ik bij Hanny terecht. Ik stond er in het begin wat sceptisch tegenover maar dacht: ‘Ach, ik probeer het gewoon, want wie weet helpt het wel!’.

Tijdens de eerste behandeling kwam zij er achter dat ik een intolerantie had voor melk en melkproducten. Hier had ik echt nog nooit aan gedacht! Ook vroeg ze of ik vaak verkouden was en dat klopte! Ik was meerdere malen per jaar verkouden maar ik dacht gewoon dat ik snel vatbaar voor een verkoudheid was. Toen ik dit later tegen mij moeder vertelde ging er bij haar ook een lichtje branden. Als baby hield ik geen melk binnen en moest ze mij speciale zure melk geven.

Na ongeveer 8 behandelingen was ik klaar. De uitslag was weg en mijn neus was sinds lange tijd weer helemaal open om te ademen. Normaal ben ik in de maanden oktober, november, december, januari en februari altijd verkouden. Het is nu echter januari en ik ben sinds mijn behandeling in augustus niet meer verkouden geweest!

Ik kreeg van Hanny het advies geen melkproducten meer te gebruiken. Ik heb inderdaad gemerkt dat wanneer ik kaas eet ik direct weer uitslag krijg. Gelukkig gaat het bij chocola wel beter. Voor yoghurt heb ik een goede soyavervanger gevonden.

Over de behandeling bij Hanny kan ik zeggen: Gewoon doen! Ik kan niet verklaren wat er precies is gebeurd. Ik weet alleen dat het geholpen heeft en dat ik er baat bij heb!

Angelique Overbeeke

 

Al jaren kampte ik met een te hoge bloeddruk. Een pil erbij, weer een ander pilletje erbij maar de bloeddruk bleef te hoog. De arts vroeg mij of ik open stond voor acupunctuur omdat met "reguliere" geneeskunde de bloeddruk niet wilde zakken. Aangezien mijn dochter zeer positief was over de bioresonantietherapie bij Hanny besloot ik ook een poging te wagen. Hanny gaf mij aan dit wel te willen proberen.

Na de eerste meting mocht ik geen suiker en koemelk meer en begon de behandeling.
Per week voelde ik mij opknappen. Ik ben inmiddels uitbehandeld en ik heb weer energie, ik heb weer overal zin in, en het belangrijkste mijn bloeddruk is naar beneden.
Ik kan niet verklaren hoe het allemaal werkt maar ik ben er hartstikke van opgeknapt en daar gaat het om. Hanny heel erg bedankt.

Marry van der Sluis.

<<<Terug

 

 
Hanny Gerritsen, natuurgeneeskunde, barendrecht, rotterdam, ridderkerk, rijnmond, voeding, kruiden, bicom, huiduitslag, huidklachten, reuma.