Ervaringen van cliƫnten

Jarenlang had ik last van migraine aanvallen, moeheid, buikpijn, nek-, rugklachten en geen energie meer. Een collega raadde mij aan het in de natuurgeneeskunde te zoeken. Zo ben ik aan het zoeken gegaan op internet en vond de site van Hanny.

Ik heb toen een afspraak gemaakt en vond het best spannend. Zou er iets uitkomen? Allereerst moest ik de suiker, koemelk en chocolade laten staan. Al vrij snel merkte ik het resultaat. Nu zijn de klachten zodanig verminderd, dat ik weer energie heb gekregen, ja een ander mens ben geworden.

Ik ben heel blij met het resultaat. Hanny bedankt voor je luisterend oor en de adviezen die ik van je kreeg!

Corry

 

Toen ik Pfeiffer kreeg en de reguliere geneeskunde daarin niets voor mij kon doen kreeg ik via via de tip bioresonantie te proberen. Zo belandde ik bij Hanny.

Per behandeling ging ik mij beter voelen, in combinatie met een dieet zonder suiker en zonder koemelkproducten. Later ben ik nog twee maal terug geweest, eenmaal met een oogontsteking die na 1 behandeling genezen was, en eenmaal toen mijn energieniveau weer te veel daalde.

Ik weet niet hoe het werkt, alleen dat het (voor mij) werkt.

Babs

 

Maanden liep ik rond met onverklaarbare rode oogleden en jeuk achter mijn oren. Daarnaast kreeg ik geregeld totaal onverwacht last had van galbult aanvallen. Toen zich bovendien ook nog het hooikoorts seizoen aandiende, besloot ik actie te ondernemen.

Ik wilde geen zalfjes meer smeren en pillen slikken. De symptomen moesten niet bestreden worden; de oorzaak moest worden achterhaald. Via het internet en wat rondvragen in de kennissenkring ben ik bij Hanny terecht gekomen. Ik voelde me gelukkig meteen bij haar op mijn gemak; ze luisterde heel goed naar mij en stelde veel vragen.

Na een complete inventarisatie van mijn verhaal en een controle op mijn organen zijn we gestart met een herstel programma voor het lichaam. Ik heb in totaal acht behandelingen gehad waarin Hanny telkens helder vertelde wat ze ging aanpakken en hoe ik door aanpassingen in mijn voedingspatroon mijn lichaam weer in een betere conditie zou krijgen. Wekelijks werd de reactie van mij op de behandeling door Hanny geƫvalueerd en werd de volgende stap opgepakt.

Al na een paar weken voelde ik mij veel beter en werd mijn huid rustiger. Nu kan ik zelfs zonder pillen tegen hooikoorts lekker door de polder fietsen. Ik ben heel blij dat ik bij Hanny heb aangeklopt en dat ze mij veel meer vitaal heeft gemaakt en dat door goed naar mij en en ik naar mijn lichaam te luisteren.

Chantal

Meer ervaringen>>>

 

 
Hanny Gerritsen, natuurgeneeskunde, barendrecht, rotterdam, ridderkerk, rijnmond, voeding, kruiden, bicom, huiduitslag, huidklachten, reuma.