Contact

Hanny Gerritsen
Raaigras 4
2992 VR Barendrecht

T 0180 621527
M 06 17852966
Email hgerritsen@natuurgeneeskundepraktijk.eu
   Routebeschrijving:

Vanaf de A15 neemt u afslag 20 Barendrecht en volgt u de Dierensteinweg tot aan de rotonde. U gaat linksaf de Barendrechtse weg op en volgt deze voor 600 meter. Bij de stoplichten bij de Bethelkerk en theater Het Kruispunt slaat u rechtsaf de Schaatsbaan op. Aan het eind slaat u rechtsaf en gaat u direct weer rechts het woonerf de Krans op. Wanneer u linksaf de weg hebt gevolgd kruist u de Raaigras, deze straat is alleen voor voetgangers bereikbaar. U kunt zowel rechts als rechtdoor gratis parkeren.  

Vanaf de A29 neemt u afslag 20 en volgt vervolgens de borden Barendrecht. Bij de 2e rotonde neemt u de 3e afslag en gaat u de Barendrechtseweg op. Op de 2e rotonde neemt u de 3e afslag, u rijdt dan op het Jaagpad. Deze buigt aan het eind naar links en gaat na 300 meter over in de Hoefslag. Na het verhoogde kruispunt bij de school Het Kompas slaat u rechtsaf het woonerf de Krans op. Wanneer u linksaf de weg hebt gevolgd, kruist u de Raaigras. Deze straat is alleen voor voetgangers bereikbaar. U kunt zowel rechts als rechtdoor gratis parkeren.

 

 

 

Links

 
Bioresonantie, stoelmassage, allergie, bach bloesem therapie, mentale klachten, gezondheid, alternatieve geneeskunde, eczeem, darmproblemen, hoofdpijn.