Behandelprocedures

Bioresonantie
Het eerste consult duurt 60 tot 90 minuten en bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarin het ontstaan en de duur van uw klacht alsmede de gevolgen voor uw dagelijkse leven besproken worden.

Aan de hand van dit gesprek worden Bioresonantie-testen uitgevoerd en het behandelschema opgesteld. Verder krijgt u een tijdsschema, een overzicht over de te verwachten kosten en advies wat u zelf kunt doen om de behandeling zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.
Tijdens de behandelingen is het raadzaam 2 liter bronwater per dag te drinken om de afvalstoffen af te voeren. Zo nodig wordt de voeding aangepast. De vervolgbehandelingen duren 30 tot 45 minuten

Bachbloesem
Het eerste consult duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarin de gevolgen van de klacht voor uw dagelijkse leven besproken worden. Aan de hand van tests wordt vastgesteld welke Bachbloesems voor u geschikt zijn. U krijgt een flesje met een combinatie van de bijpassende tincturen.

 
 
Hanny Gerritsen, natuurgeneeskunde, barendrecht, rotterdam, ridderkerk, rijnmond, bioresonantie, stoelmassage, allergie, bach bloesem therapie, mentale klachten.